Over ons

De Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG) is een open christelijke middelbare scholengemeenschap met vier vestigingen en een bestuursbureau in de stad Groningen. Dagelijks volgen ruim 2.800 leerlingen les op CSG Augustinus, CSG Kluiverboom, CSG Selion en CSG Wessel Gansfort. Samen hebben zij alle niveaus in huis, van vmbo-bb tot atheneum.

Er werken zo’n 500 mensen bij de CSG. De meesten zijn docent op één van de vestigingen. Anderen werken in onderwijsondersteunende functies op een school, ons bestuursbureau of het CSG Expertisecentrum. Bij een ondersteunende functie op de scholen kun je denken aan roostermaker, conciërge, teamleider of administratief medewerker. Het bestuurbureau ondersteunt de vestigingen bijvoorbeeld op gebied van HRM, financiën, ICT, facilitaire zaken en communicatie. En het CSG Expertisecentrum biedt de vestigingen alle deskundigheid rond ondersteuning aan leerlingen. Daar werken bijvoorbeeld logopedisten, orthopedagogen en dyslexiespecialisten.

Dus: ook als je wel graag in het onderwijs wilt werken, maar niet per se wilt lesgeven: er is ook plek voor jou. En aangezien elke vestiging een eigen identiteit, cultuur en leerlingpopulatie, is er zeker een CSG-school die bij jou past!


Vrijdag voor de meivakantie (26 mei 2024) plaatsen we een heleboel vacatures online!